web design

Je hebt een website nodig… maar wat nu?

Je bent net een nieuwe business gestart waar je natuurlijk een website voor nodig hebt. Of wellicht wil je artikelen, verhalen, video’s of kunst online delen met de wereld. Of je wilt een pas geboren kind een eigen website geven als een online levensverhaal in wording. Ik help het realiseren. En web design hoeft tegenwoordig echt niet meer duur te zijn!

Web Design
Web Design

Hoe werkt het?

Ik werk met slechts twee stukken technologie waarmee zo’n beetje alles kan: WordPress en Divi (voor de insiders: afgezien van de nodige plugins). Daarmee bouwen jij en ik wat je wilt en mooi vindt. Jij beslist hoeveel input je aan het ontwerp geeft. Je kunt me een complete schets, logo, visuals, teksten en andere zaken aanleveren, of mij na een gesprek m’n gang laten gaan. Binnen een paar dagen heb ik een eerste versie, en we passen het aan tot je blij bent. Wil je online producten verkopen? Dan help ik je ook graag met het opzetten van een webshop; hiervoor gebruik ik voornamelijk WooCommerce.

Opties en Prijzen

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op puur informatieverstrekkende websites van 4 kleinere pagina’s (neem deze site als voorbeeld) of de zogenaamde lange one-pager (al die info op één lange pagina). Wil je meer pagina’s of heb je een ingewikkelder website met bijvoorbeeld een webshop of extra functionaliteiten nodig, dan bespreken we een maatwerk-projectprijs, zie optie 3. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Web Design

Optie 1

Je hebt een duidelijke schets voor ogen en levert alles wat op de site moet verschijnen aan (plaatjes, teksten, kleurvoorkeuren, etc). Je hebt alleen iemand nodig die het voor je bouwt.

Kosten: €795

Website maken

Optie 2

Je laat liever alle beslissingen aan mij over. Ik kies de layout, kleuren en visuals voor je. Je levert alleen zelf de teksten aan (ook hier kan ik je, voor een kleine meerprijs, natuurlijk bij helpen).

Kosten: €995

Website maken

Optie 3

Je hebt iets meer nodig. Je wilt namelijk een webshop, of veel pagina’s of je hebt speciale functionaliteiten nodig. Of all of the above. Ik maak een speciale offerte op basis van je wensen!

Vanaf: €1195

Add ons

Cursus website maken

Spoedcursus wijzigingen

Je gaat dingen willen veranderen aan je site (pagina erbij, andere foto’s of teksten). Als het je vervelend lijkt om daarbij afhankelijk van mij te zijn, kies dan voor mijn spoedcursus, waarin ik je leer hoe je zelf je site kan bijhouden. Dit kan live of online.

Kosten: €145

Strippenkaart

Strippenkaart

Je gaat dingen willen veranderen. Als je het niet ziet zitten om zelf te gaan klussen, koop dan een strippenkaart goed voor 2 uur van mijn tijd. Iedere “strip” is een kwartier. We bespreken natuurlijk vooraf hoeveel strippen je aanpassing kost.

Kosten: €120

Uurtje factuurtje

Tijd

Als je de vorige twee opties liever niet wilt maar me dan toch ineens weer even wilt inschakelen voor een wijziging, kan je me ook op tijd inzetten. We stemmen samen af hoeveel tijd er nodig is voor je aanpassing. Minimumbedrag is €15.

Kosten: €65/uur

Portfolio
Mei Fang Tan
Anouk&Co
Anouk&Co
Haptotherapie Zwolle
Speedmba online
Web Design
Web Design
Website design
Breinvoeding
Airco-verwarmen.nl
Beeld.tv
Beeld.tv
Web Design
Turksvertaler
Speedmba

Wat anderen zeggen

Ik heb regelmatig WordPress web development werk, en ik vraag steevast Ellen. Die gaat no-nonsense en zeer gecommitteerd aan de slag tot we er beiden tevreden mee zijn. Voor de 95% van de mensen die geen ingewikkelde technologische requirements hebben is zij absoluut de beste keus!

Machiel

SpeedMBA.online

Het was een verademing toen Ellen het maken van mijn website uit handen nam. Ze maakte mijn website met webshop precies zoals ik hem wilde en nam daarbij de tijd om te luisteren naar de wensen die ik had om ze vervolgens snel te verwerken. Ontzettend blij en tevreden met mijn keuze voor Ellen.

Mei Fang

meifangtan.com

 Samen met Ellen ben ik mijn website gaan bouwen. Ik had dit nog nooit gedaan en geen idee waar ik moest beginnen. We zijn samen gaan zitten en met veel geduld nam Ellen alles stap voor stap met me door. Ellen schakelt super snel, let goed op details en luistert goed naar wat je wil. Het fijne van een co-creatie vind ik dat ik nu zelf ook weet hoe ik bijvoorbeeld teksten aan kan passen op mijn website, blogs kan plaatsen etc. Als ik er niet uitkom dan neem ik contact op met Ellen en is het zo weer gefixt.

Lotte

Breinvoeding.nl

In een handomdraai heeft Ellen voor Haptotherapie Zwolle (een van mijn klanten) een prachtige site ontwikkeld. Geen moeilijke plannen, maar een helder plan van aanpak met een perfect resultaat als gevolg. Ellen is kundig, slim, kritisch waar nodig en een heel fijn mens om mee samen te werken. Op naar nog vele projecten samen!

Aukje

Project038

Ik ben meer dan tevreden met mijn website en de service van Ellen! Niet alleen heb ik een solide site die er aantrekkelijk uitziet, maar de samenwerking verliep ook erg soepel. Ellen weet van de hoed en de rand, ze communiceert duidelijk en denkt goed met je mee, ook nadat de site online staat. Kortom: een welverdiend applaus!

Ingrid

yourssincerely.nl

The Dutch have a saying: “sommige mensen hebben maar een half woord nodig”, which means some people only need half a word to understand what you mean. Ellen is one of them, and that’s why we asked her to write and build our website. The result is everything we hoped for – thanks Ellen!

Steve

mayledevries.nl

Klaar om te starten met jouw website?